Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 12/11/2021)

Inom bara några timmar, du kan utforska en mängd ljusa och flimrigt nya länder. Men, vad är det bästa sättet att komma dit. Träna kontra Buss i Europa när du reser?

 

Snabbare och snyggare!

Tåg, till skillnad från bussar, färdas rakt genom landsbygden. Detta innebär att istället för att stirra på en tråkig motorväg, eller spendera timmar helt enkelt flytta från plats till plats, du har möjlighet att se mer av din valda land. När du är redo att gå vidare till din nästa destination, du kommer dit på nolltid. Hög hastighet Träna kontra Bus i Europa. Det är en no-brainer.

Frankfurt till Köln Tåg

Dresden till Köln Tåg

München till Köln Tåg

 

Inga sylt

Med "no sylt, Vi menar inte ’inga söta beats’. Vi menar ingen Trafikstockningar. Det är grejen med järnvägsspår – inget blockerar vägen. De är en rak linje rätt till din destination.

Dijon till Paris Tåg

Reims till Paris Tåg

Lille till Paris Tåg

Turer till Paris Tåg

 

träna mot buss, detta är buss
Buss platser är tätare än tåg säten

Komforten i tåg kontra Bus

När det gäller att resa med tåg kontra buss. Komfort är kung. När du väljer mellan tåg kontra Buss i Europa, Tåg vinner inte bara en väg utan däremellan, för! Vid tågstationer, du kan vänta på ditt tåg i komfort och säkerhet, med gott om ställen att sitta ner, äta och dricka eller köpa förnödenheter för resan.

På en buss, du dela ett mindre utrymme (och en mindre toalett!) med andra passagerare. Du kommer inte att kunna få upp och sträcka på benen eller flytta till en tystare vagn, och det kan inte finnas någon mat eller dryck tillgängliga.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

träna mot buss, detta är tåg säten
Tåg platser är bekvämare än bussäten

Flexibiliteten hos tåg kontra buss

På en Tågresa, meddelanden kommer att tillhandahålla detaljerad up-to-date information om ditt tåg, från när den lämnar där det tar stopp och vilken plattform det avviker från, och om du vill jämföra tåg kontra buss på flexibilitet, sedan på tåget, du vet i 90% noggrannhet när du anländer.

En buss tar dig från A till B, men om du vill gå längre, du kommer att stöta på kostsamma problem. Oförutsägbara förseningar orsakade av trafiken på vägarna kan innebära saknar din anslutning, kostar dig mycket mer.

På ett tåg, du har total flexibilitet; bara dyka upp och hoppa på vilket tåg att passa dina planer.

Det spelar ingen roll om du missar ditt tåg - du kan bara hoppa på nästa!

Är du övertygad om i Träna kontra Bus i Europa debattera ännu?

Milan till Venedig Tåg

Padua till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Fortsätt, boka din tågresa med Rädda ett tåg. Med mycket mer utrymme ombord på tåget, du kommer att ha utrymme att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av utsikten medan du planerar ditt nästa drag.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)