Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 11/06/2022)

Backpacking är en av de mest spännande sätt att resa, och av goda skäl. Friheten att ha alla dina tillhörigheter på ryggen och hoppande från tåg till tåg och land till land är en otrolig upplevelse. Eftersom det har blivit så populärt, Vi trodde att vi skulle ge dig några resor Backpacking tips för att resa på tåg.

 

läsning backpacking tips på en järnvägsstation

Låt oss börja med var vi rekommenderar att du går innan vi ger dig vår Backpacking tips för att resa på tåg.

Trip förslag 1: London till Amsterdam

Varaktighet: 23 dagar

den Lineup: Rom, Viareggio (Toscana), Venedig, wien, budapest, Krakow, Prag, Berlin, amsterdam, begagnade, london

London till Bryssel Tåg

London till Paris Tåg

London till Lyon Tåg

London till Amsterdam Tåg

Trip Förslag 2: London till Istanbul

Varaktighet: 25 dagar

den Lineup: london, Paris, Lausanne, Zermatt, Sätta, München, Salzburg, wien, budapest, Sighisoara, Brasov, bukarest, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, istanbul

rutt Höjdpunkter: Eiffeltornet, Luxemburgs trädgårdar, Genèvesjön, schweiziska Alperna, Neuschwanstein, Dachau, Buda slott, termalbad i Budapest, Svarta kyrkan, de Palats parlamentets, Födelsekyrkan, Alexander Nevski kyrka, Stora basaren, St. Sophia.

Zürich till Lausanne Tåg

Genève Lausanne Tåg

Bern till Lausanne Tåg

Lucerne Lausanne Tåg

 

Vår 1: a val för backpacking tips: Lätt packning!

Även tanken på att släpa alltför mycket på din egen rygg inte låter tilltalande, det är lätt att overpack när du får upphetsad om din resa! för det första, säga adjö till den rulleväskan och snarare få en bekväm ryggsäck som sveper runt midjan för stöd. när packning, fråga dig själv: ’Måste jag verkligen behöver detta?’Om svaret är nej, dike det! Ännu bättre om du kan köra upp och ner för trapporna några gånger - detta kommer att ge dig en indikation på hur du klarar om du kör sen till ett tåg och måste köra för att fånga den!

Tåg från Bryssel till Lille

Antwerpen till Lille tåg

Paris till Lille Tåg

Tåg från Rouen till Lille

 

Tips 2: Gör Rail Planner app din bästa vän.

Denna app hämtar alla tåg scheman på telefonen så att du kan komma åt dem offline och är viktigt för din backpacking tips! Det är perfekt för att planera dina resor när du är på språng och njuta av din tid i en ny, främmande plats. Också, appen kan du filtrera dina järnvägsalternativ bygger på direkta förbindelser endast, tåg utan obligatorisk platsreservation, och tränar med en cykel vagn. Även om vi inte skulle föreslå att ta en cykel på en backpacking resa!

Dortmund Frankfurt Tåg

Nürnberg till Frankfurt Tåg

Stuttgart till Frankfurt Tåg

Bonn till Frankfurt Tåg

 

Tips 3: Förväxla inte spontanitet med att oorganiserad!

Hela poängen med backpacking tips är att ha frihet att resa snabbt, lätt, och helst utan en vård i världen! Om du sluta köpa en Rail Pass, du sparar pengar, men om du missar ditt tåg, det kan börja bli dyr. Så, vassle upp vad du vill göra och ge dig själv en hel del tid att göra det. Att köpa biljetter i förväg kommer att spara pengar, men det kommer att begränsa din flexibilitet.

Köln Nürnberg Tåg

Munich till Nürnberg Tåg

Stuttgart till Nürnberg Tåg

Dortmund Nürnberg Tåg

 

Tips 4: Senast backpacking tips – Håll ett torrt par strumpor nära till hands

De bästa resor backpacking tips kommer från personliga erfarenheter. Ingenting ruiner en dag som våta sockor, särskilt om du behöver för att gå långa sträckor. För att lägga sten på börda, den näst värsta att hända är att inte kunna ens hitta strumpor när du desperat behöver dem! Detta hamnar i uppackning en ny förpackning. Något ingen vill göra! Båda scenarierna är inte kul, så håll ett torrt par i en ficka nära toppen av väskan. På det sättet, Om du råkar gå rätt in i det gigantiska pöl, din lösning är nära till hands.

 

 

För att få bästa tåg upplevelse när backpacking, till fantastiska priser och utan bokningsavgifter, använda sig av Rädda ett tåg, och glöm inte att skriva ut våra resor backpacking tips innan du Tågresor.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)