Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 22/10/2021)

Om du planerar din första resa till Europa, det finns några saker du behöver veta mest om vackraste städer i världen. Vi har utformat den perfekta guiden för 10 resefel du bör undvika i Europa. En resa till slottslandet, utsökta rätter, National Parker, och natursköna byar, kan vara en av de mest minnesvärda semestrarna du har. Tvärtom, det kan också bli en ond legend och få ett dåligt slut, om du inte är ordentligt förberedd.

Oavsett om du reser till Europa för första gången eller kommer tillbaka, dessa tips gör din resa säkrast, mest bekväma, och definitivt episk.

 

1. Inte besöker små städer och platser utanför banan

Om det är din första resa till Europa, då är du definitivt på väg till de platser som alla pratar om. i alla fall, om du vill upptäcka ett speciellt Europa, då är inte ett besök i små byar och kända städer ett av de resefel som man ska undvika i Europa. Du bör planera din resa till de mest oförglömliga platserna i Europa.

Självklart, om du vill se och ha samma bilder som de andra miljontals turister som tränger på gatorna i Paris, Milano, och Prag, följ sedan folkmassorna. Men, om du har en utforskares själ, och letar efter de dolda pärlorna, sedan planera din resa runt de små och unika byarna i Europa.

Florens till Milano tågpriser

Tågpriser för Florens till Venedig

Milano till Florens tågpriser

Tågpriser för Venedig till Milano

 

woman walking on grass

 

2. Resefel du bör undvika i Europa: Använder inte kollektivtrafik

En av de första saker som kommer att tänka på när du hör kollektivtrafik, är trångt och heta bussar, köer, och trafik. i alla fall, kollektivtrafik i Europa är inte bara bussar utan spårvagnar och tåg. Vissa turister vill hellre hyra en bil, än pendling, men kollektivtrafiken i Europa är väldigt bekväm, punktlig, billig, och rekommenderas.

Du kan enkelt nå de mest avlägsna delarna av Europa, fantastiska naturreservat, slott, och fantastisk utsikt, med tåg. Det finns inget bättre sätt att resa runt i Europa än med tåg, det är den absoluta tidsbesparingen.

München till Salzburg tågpriser

Wien till Salzburg tågpriser

Graz till Salzburg tågpriser

Linz till Salzburg tågpriser

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Får inte reseförsäkring

Ja, europeiska städer är en av de mest utvecklade och säkraste städerna i världen. Men, du är fortfarande människa, och klipporna i Europas nationalparker är branta och skoningslösa. Medan du kan vara den mest erfarna vandraren och resenären, du kan fortfarande förkylas, vrid en fotled, eller få din kamera stulen.

Reseförsäkring i Europa är viktigt av hälso- och andra reseskäl. Få reseförsäkring i Europa är ett måste, och du borde inte spara på en sådan nödvändighet. Att inte få en reseförsäkring är ett misstag du bör undvika när du reser till Europa eftersom det kan kosta dig en liten förmögenhet.

Marseilles till Lyon tågpriser

Paris till Lyon tågpriser

Lyon till Paris tågpriser

Lyon till Avignon tågpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Resefel du bör undvika i Europa: Köp inte biljetter i förväg

Europa är dyrt. Även om du reser till de mest prisvärda platserna, museer och attraktionskort kommer att kosta dig en liten förmögenhet. Att inte köpa biljetter i förväg är ett av de största misstagen att undvika i Europa, de miljoner turister som besöker Europa varje år, kommer att garantera dig det.

Så, du kan hitta bra erbjudanden för Europas ikoniska webbplatser, attraktioner, och aktiviteter, om du undersöker och bokar i förväg. Ibland kan du få riktigt bra erbjudanden helt enkelt genom köpa biljetter online, och det sparar dig så mycket dyrbar tid på din resa. Dessutom, om det är din första resa till Europa, du bör vara beredd på de långa köerna. Så, när du köper rese- och attraktionskort online sparar du dig från att stå i det regniga regnet, varma sommardagar, och ger dig tid för det synpunkt och picknick.

Nürnberg till Prags tågpriser

München till Prags tågpriser

Berlin till Prag tågpriser

Wien till Prag tågpriser

 

woman laughing next to flowers

 

5. Utbyta pengar på flygplatsen

Att resa till ett främmande land kan vara stressande, inte prata språket eller hitta dig runt i staden. Att hantera din budget och utländsk valuta kan också vara stressande. Att byta pengar på flygplatsen är mycket bekvämt och pålitligt, det är ett av de resefel som man ska undvika i Europa.

Avgifterna som du betala och byta valuta kommer att kosta dig, därför är det bäst att göra din forskning online på ebyta poäng. Också, Du kan alltid fråga i hotellets reception, de kommer gärna rekommendera pålitliga pengapoäng i området. Det rekommenderas att byta tillräckligt för resan från flygplatsen, och ett belopp som täcker det första 1-2 dagar av din resa.

Paris till Rouen tågpriser

Paris till Lille tågpriser

Rouen till Brest tågpriser

Rouen till Le Havre tågpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Bokning som rymmer i det felaktiga området

Plats är en av de viktigaste faktorerna för att skapa den perfekta semestern i Europa. Inte göra din forskning på den bästa delen av staden, grannskap, eller by att bo i, är ett misstag att undvika när man reser i Europa. Att välja plats för ditt boende är lika viktigt som att välja typ av boende. Att stanna i fel del av staden kan kosta dig restid, trafik, pris, och säkerhet.

Bryssel till Amsterdam tågpriser

London till Amsterdam tågpriser

Berlin till Amsterdam tågpriser

Paris till Amsterdam tågpriser

 

Accommodating on a mountain

 

7. Resefel du bör undvika i Europa: Äta i den första restaurangen du ser

Om du är en typisk turist, sedan går du till de populära snabbmatskedjorna till lunch eller den första restaurangen på väg. i alla fall, du kanske missar fantastiska restauranger, med fantastiska lokala rätter och synpunkter som tar andan från dig.

Om du bara ägnar lite tid åt att undersöka före din resa, du kommer att unna dig en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Förutom, prova utsökt mat, du kan spara några pengar, istället för att splurga i den första restaurangen runt. Bra kaffe, bakverk, lokal mat, och sensationella rätter till roliga priser, kan vara precis runt hörnet.

Florens till Rom tågpriser

Neapel till Rom tågpriser

Florens till Pisa tågpriser

Rom till Venedigs tågpriser

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Håller sig till guideboken snarare än gratis stadsvandringar

En guidebok är en stor inspirationskälla för en resa till Europa, och för att ha en allmän reseplan. i alla fall, att hålla sig till din guidebok är ett av de största resefel att undvika i Europa. Det betyder att du kommer att besöka samma platser som miljoner andra turister, och som en turist.

Upptäck staden på en gratis vandring är det bästa sättet att njuta av de mest fantastiska städerna i Europa. En lokaltalande engelsk guide tar dig runt i staden. Förutom att visa populära och kända platser, stadsvandringsguiden berättar stadens bäst bevarade hemligheter och ger dig massor av rekommendationer och tips för staden. Detta inkluderar livsmedelsrekommendationer, bra erbjudanden, dolda fläckar, och viktigast av allt hur man är säker.

AAmsterdam till London tågpriser

Paris till London tågpriser

Berlin till London tågpriser

Bryssel till London tågpriser

 

 

9. Resefel du bör undvika i Europa: Packar inte för Europa

Solig, regnig, kyligt, eller fuktigt, en av de mest speciella sakerna med Europa är att du kan uppleva allt 4 årstider på en dag. Så, Att inte packa specifikt för Europas väder är ett resefel att undvika till varje pris.

T-tröjor, regn- och vindjacka, bekväma skor är helt enkelt väsentliga att packa för din resa till Europa. Det är bäst att packa och bära lager, på detta sätt kommer du att vara bekväm i alla väder, och kommer inte att bära runt en hel garderob.

München till Zürich tågpriser

Berlin till Zürich tågpriser

Basel till Zürich tågpriser

Wien till Zürich tågpriser

 

eiffel tower black and white

 

10. Förvara dina kontanter på ett ställe

Europeiska städer är kända för att vara fantastiska, men också för ficktjuv, turistfällor, och olika system för att lura turister. Dykning din resebudget mellan din dagsutflykt väska, säker, och ett kreditkort är det bästa sättet att resa säkert och njuta av.

Det är bäst att hålla sig på den säkra sidan och undvika att hålla kontanter och kreditkort på ett ställe. Så, att ha din dyrbara tillhörighet på dig hela tiden och på platser, är ett resefel du bör undvika i Europa.

Amsterdam till Paris tågpriser

London till Paris tågpriser

Rotterdam till Paris tågpriser

Bryssel till Paris tågpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

Slutsats

För att sammanfatta, det finns många underbara platser att upptäcka i Europa. Du kan tillbringa en fantastisk helg eller planera en lång Euro-resa, möjligheterna är oändliga. Men, när du reser till ett främmande land, spelreglerna varierar från stad till stad. Det enda som är detsamma är de misstag turister gör varje resa. Vår 10 resefel att undvika i Europa, kommer att hålla dig säker och göra din resa verkligen unik.

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att planera din semester till Europa med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 resefel du borde undvika i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=sv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)