Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 11/12/2020)

Resa genom Italien med tåg är en oförglömlig upplevelse. Italiens tåg nätverk ansluter till nästan varje större stad i Italien, gör det lätt att komma från plats till plats. Att resa runt med tåg är inte bara ett snabbt och effektivt sätt att se Italien, men det ger också den mest spektakulär utsikt över dess landsbygd. Här är några enkla resetips för att utforska Italien med tåg, som kommer att garantera dig resan för livet.

 

Resetips för att utforska Italien – Boka så tidigt som möjligt

Sätena och vagnar är rena och bekväma oavsett var du väljer att sitta. dock, när köper din biljett, försöka Boka tidigt så att du får stolen som är rätt för dig.

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Paris till London Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

 

Se detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg som delas av Save A Train (@saveatrain)

Beroende på din destination vi har olika resetips för att utforska Italien med tåg, du kan resa i flera timmar så tänk på dina behov. Är du glad att sitta vid fönstret? spendera lite tid att koppla av och blickar ut som du tittar på bedövning landskap passera förbi, Eller vill du hellre vara i gången sätet? där du kan flytta från din plats friare, ändå uppskatta utsikten från den stora kabinen fönster.

 

Utnyttja din tid ombord

Den tid du spenderar på långa tåg rider kan vara en möjlighet att bli organiserad, ikapp på vissa sömn eller göra upp planer för din nästa destination.

Det är inte ofta att du verkligen kan koppla av och ta lite tid för dig själv. Oavsett om du vill läsa en bok, arbeta på din italienska eller lära sig om historia och platser för din valda destination, valet är ditt. Njuta av resan och glöm inte att hålla ett öga ut genom fönstret för att ta i Italien pittoreska landskap.

Köln till Berlin Tåg

Munich till Wien Tåg

Frankfurt till Munich Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Prata med lokalbefolkningen eller andra resenärer

En av de bästa tips i det här blogginlägget, Resetips för att utforska Italien med tåg är det faktiskt resa med tåg är ett utmärkt tillfälle att träffa lokalbefolkningen eller likasinnade resenärer. Det är fantastiskt vad man kan lära av andra. Lokalbefolkningen kan berätta det bästa-dolda pärlor att besöka, medan andra resenärer kan dela sina erfarenheter och rekommendationer. Du kan sitta mitt emot en tyst men fascinerande och vänlig person för en hel tågresa, eller så kan du bryta isen genom att ställa en fråga. Var öppen för samtal, man vet aldrig vad du kan lära sig eller vem du kan möta på vägen.

Offenburg till Konstanz Tåg

Stuttgart till Offen Tåg

Leipzig till Dortmund Tåg

Dortmund Stuttgart Tåg

 

 

Följ tåg etikett – resetips för att utforska Italien med tåg

Reser runt Italien med tåg är en fantastisk upplevelse. Det är viktigt att vara respekt för andra passagerare på tåget för att se till att alla har en trevlig resa. Personal kommer alltid se gäster omhändertagen och känner sig bekväma, dock, det är upp till alla på tåget att agera hänsyns.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pompei till Rom Tåg

Neapel till Pompeji Tåg

 

Var uppmärksam på ljudnivån i vagnen och försök att hålla fast vid denna. Att spela hög musik eller använda stolen mittemot dig som ett fotstöd aldrig uppskattat. Med seder och hänsyn till andra, Detta kommer att göra din tågresa och alla andras resa som mycket trevligare.

 

Vill du uppleva Italien med tåg och använda våra resetips för att utforska Italien? Gå till SaveATrain Online att kolla in alla våra exklusiva priser och börja planera ditt nästa äventyr!

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)