Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 29/03/2020)

genua, som är en del av Rom och Florens, som är huvudstad i Italiens regionen Toscana, är populära Turistmål och därmed är rutten från Genua till Florens populär och ofta rutt och ett avstånd som lätt kan kommuniceras. Genua ligger Italiens nordvästra delen i regionen Ligurien, är känd för den centrala roll i den maritima handeln under århundraden. Florence ligger i nordvästra delen av Italien och är känd för de många och varierande mästerverk av renässansens arkitektur och konst, som finns överallt.

 

 

Det finns många sätt att resa och att få mellan de två. De snabbaste och det snabbaste sättet att resa är definitivt är Genua till Florence Train.

Milan till Genoa Tåg

Rom till Genua Tåg

Florens till Genoa Tåg

Venedig till Genoa Tåg

 

 

Genua till Florens tåg

Det finns cirka 28 Genua till Florens Tåg med det första tåget avgår kl 00:02 och det sista tåget avgår från Genua på 19:56. De flesta av dessa tåg är konstruerade för dag resor; i alla fall, tågen som körs sent på kvällen eller tidigt på morgonen tenderar att ha sovvagn tjänster. Restiden för Genua till Florens tåg är om 2 timmar och 58 minuter, vilket är den direkta tåg utan ändringar. Om det sker en förändring halvvägs att restiden för Genua till Florens tåg kan vara upp till 3 timmar och 33 minuter, vilket ytterligare kan variera beroende på resdagen.

Rimini till Florens Tåg

Rom till Florens Tåg

Florens till Rom Tåg

Genua till Florens Tåg

 

 

Det är känt att färre tåg över helgerna och högtider. Detta tenderar att påverka restider samt. De flesta av de gånger det bästa alternativet skulle vara att kontrollera tågen som per datumet för din resa, vilket skulle ge större klarhet så långt som tidpunkten för Genua till Florence Train anses och även hur mycket resa tid skulle vara.

 

Genua till Florens: Andra färdmedel

Genua till Florence är en populär väg och kan kommuniceras via buss, tåg eller till och med väg. Var och en av färdmedel har även ägt restid och andra parametrar som måste undersökas. Det finns en ”RideShare” alternativ också tillgängliga som är förmodligen billigaste sättet att resa på denna rutt och kan ta om 3 timmar för resor till fyllas. Det finns också en möjlighet att resa med buss, som tar ca 4 timmar. i alla fall, det är bara 2 bussar för denna rutt. Det slutliga valet av resa beror på dig eller den person som reser beroende på vad som är praktiskt och bekvämt enligt deras önskemål.

 

Att köpa tågbiljetter från Genua till Florens sparar värdefull tid och "Spara ett tåg" ger dig möjlighet att få dina biljetter till Genua till Florens online. Du kan också få bra rabatter på bokning från tid till annan, vänligen logga in på SaveATrain för att kontrollera deras tjänster och pris innan du bokar din Genua till Florens biljetter.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)