Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 13/05/2022)

Europa har en viss vinter charm under de kalla månaderna som är till skillnad från valfri plats i världen. Det finns en mängd olika, och inte två ställen har samma känsla och atmosfär. Faktiskt, Många säger att städerna under de kalla månaderna känns som reser till en ny destination. Vintern har fantastiska förmåga att omvandla Europa helt, och i sin tur, skapa en helt ny upplevelse för besökare som de inte kan uppleva vid någon annan tid på året. Den fallande snön för med sig en hel del vinteraktiviteter och viktiga helgdagar som gör allt mycket festlig. Trots överflödet av förändringar och skönhet, det är omöjligt att besöka allt. Om du vill att resa till några av de mest populära resor fläckar, besök dessa 5 Winter destinationer i Europa.

 

1. Vinter resmål i Europa: budapest, Ungern

Om du letar efter ett vinterlandskap som kommer att förvåna dig, leta längre än Budapest. Det är den perfekta staden för en vinter getaway. En av de viktigaste anledningarna till att många väljer Budapest är överkomliga priser. Du får uppleva en härlig stad för ett bra pris. Budapest är oftast full av turister under sommaren. i alla fall, under vintern, du får se stadens skönhet med minimal publik. Förutom det, du får en massa skorstens kakor och välsmakande vin.

En extra bonus är den fantastiska Margaretaön. Det är perfekt plats att besöka om du vill ha en episk snöbollskrig. Massor av lokalbefolkningen och turister samlas med sina vänner och njuta av snön. Om snöbollskrig är inte för dig, sedan njuta av skridskoåkning framför ett slott! Budapest stad Park blir en skridskobana på vintern. När du är klar leker i snön, du kan gå vidare till badet. Den fantastiska Gellert spa är ett bra ställe att värma upp och njuta av några termiska vatten.

Budapest, Hungary ice skating

 

2. Venedig, Italien

Venedig är kanske inte det första som kommer att tänka på när du föreställa europeiska vintrar. i alla fall, om du reser till staden kanaler under vintern, du kommer ihåg det evigt. Myllrande gator och bullriga kaféer tonas ned, och du ser en sida av staden som sommaren inte kan visa. Allt liv och rörelse i sommarmånaderna är ersatt med en lugn och fridfull atmosfär som är perfekt för en vinter promenad. i alla fall, Det är viktigt att notera att staden kommer till liv mycket snabbt när Venedigs karneval rullar runt. varje februari, staden får en våg av besökare, och utsmyckade masker översvämma gatorna i staden. Kreativ kostymer och dansare på gatorna ger liv till stadens färgstarka historia. Om du vill ha en livlig vinter som du aldrig kommer att glömma, sätta Venedig på din lista.

Genua till Venedig Tåg

Turin till Venedig Tåg

Parma till Venedig Tåg

La Spezia till Venedig Tåg

 

 

3. Vinter resmål i Europa: Paris, Frankrike

Frankrike associerar de flesta människor med god mat och romantiska promenader. i alla fall, landet blir ännu mer charmig när vintern rullar runt, särskilt i huvudstaden. Paris bedövning oavsett vilken tid på året du åker dit. Tyvärr, inte många människor får uppleva det under den kallare årstiden. Paris, kärlekens stad och romantik, är säker på att glädja och imponera på dig om du inte har något emot att bära en varm jacka och andra vinterskrud. Julen ger Paris till liv. Besökare kan inte bara få ägna sig åt utsökt mat och vinfestivaler. i alla fall, Det är också en perfekt tid för att se händelser som Festivalen Wonderful på Musee des Arts-mässan och den Lights Festival på Jardin des Plantes.

Utforska staden marknader dekorerade gator, medan du tar i skönheten i staden. Vintern är den perfekta tiden att ta en promenad längs vadar banker eller gå vilse på gatorna i Le Marais. När du ser att, du kan pop i en parisisk café och njuta av en god drink. När det är klart, Du kan se alla de största attraktionerna i Paris med färre linjer.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

Paris, France in the winter

 

4. wien, Österrike

Även tusentals turister flockas till Österrike under hela året, det finns en viss saga känsla under vintern. Alla städer i landet har en förtrollande känsla som är helt unik. Det är oftast betydande snöfall från november till mars. Detta innebär att snö älskare är säker på att älska österrikiska vintrar. Om du vill uppleva essensen av en österrikisk vinter, besök Vienna. Denna stora huvudstad är känd för sin festliga anda och karaktäristiska klädsel. Om du är på humör för lite vinter handla, se till att besöka julmarknader. Wien har några av de mest populära marknader i hela Europa. Besökare får njuta av god österrikisk mat och dricka lite glögg. Förutom det, det finns olika handgjorda föremål och välsmakande choklad behandlar.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Vienna Winter Destinations in Europe

 

5. Vinter resmål i Europa: Interlaken, Schweiz

Om du är en person av åtgärder som inte kan tänka sig att tillbringa tid i en stad för vintern semester, sedan Interlaken i Schweiz är vinter destination för dig. Till skillnad från populära, storstadsdestinationer, Interlaken är en utväg stad nära Alperna. Tusentals skidåkare och snowboardåkare ta sig till Interlaken varje vinter och utnyttja den otroliga landskapet området erbjuder. Interlaken har det bästa av två världar. för det första, närhet och bekväm tillgång till fantastiska bergsaktiviteter. För det andra, den erbjuder allt man kan önska när det gäller anläggningar. Oavsett om du gillar för skojs skull, eller om du vill testa dina gränser om extrema vägar, Interlaken är för dig. Oavsett din idé om roliga är, du kommer att bli glad att veta att du kan göra din väg tillbaka till stan och njuta av fondue.

Basel till Interlaken Tåg

Bern till Interlaken Tåg

Lucerne till Interlaken Tåg

Zürich till Interlaken Tåg

 

Interlaken Winter Destinations in Europe

 

Europa har något för alla. Det är upp till dig att bestämma vad din vinterlandskap utseende och användning Rädda ett tåg att ta sig dit. Det finns mycket att uppleva under vintermånaderna, så få äventyrlig och ta ett djärvt steg framåt.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Vinter resmål i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-destinations-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)