Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 05/03/2021)

Gör det mesta av den kalla årstiden genom att besöka bästa vinter festivaler i Europa. Festivalerna innebär allt från skidåkning och snowboard till musik, komedi, isskulpturer, och bländande karneval parader. Nedan är vår högsta 5 roundup av vad du hittar händer i Europa i januari och februari.

 

Låt oss börja med vinterfestivaler i Europa, och utanför går vi till Skottland

Edinburgh Hogmanay är en av världens bästa nyårsfirandet, en verkligt vild och wooly underkläder tillfälle. Hogmanay är den skotska ordet för Nyårsafton och Edinburgh Hogmanay Festivalen har blivit en av de största nyårsfirandet i världen. Edinburgh är Hogmanay är en 3-dagars festival full av händelser att inkludera ett fackeltåg, leva musik konserter, familjen händelser, en massiv gatufest, traditionell dans, fyrverkeri, och även en kostymerad parad som slutar med en kallt dopp i floden!

 

Skottland Hogmanay är en mycket unik bland Winter festivaler i Europa

 

london

Londons Hyde Park Winter Wonderland återgår till Hyde Park i 2018 med sin gnistrande isbana, enorm julmarknad, och roliga turer. Kontrollera att du tar kontanter och anländer tidigt för att undvika att gå miste om fantastiska turer som kan sälja ut snabbt! Winter Wonderland är notoriskt populär, och vi kunde inte räkna våra bästa vintern festivaler i Europa utan att nämna det!

Amsterdam till London Tåg

Lille till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Hyde Park vinterlandskap är en av Winter festivaler i Europa

luxemburg

Lysa upp de mörka dagar och nätter av Luxemburg är Winterlights Luxembourg. Av de många aktiviteter och evenemang som erbjuds för hela familjen, de julmarknader förbli en fast favorit! Du kan förvänta dig handgjorda varor, kläder, leksaker, Tillbehör, och naturligtvis (vår favorit) gott om utsökt mat bara väntar på att smakade! Från den traditionella “potatis Kichelchen” till mer exotiska smaker från fjärran destinationer, det måste vara något för alla.

Köln till Luxemburg Tåg

Trier till Luxemburg Tåg

Metz till Luxemburg Tåg

Paris till Luxemburg Tåg

 

Venedig

Venedig under karnevalen är en explosion av färg och mode kreativitet. Detta ger en vacker kontrast till den kyliga vita snön. Karneval (eller "Carnival") är en av de största firandet i Italien-och från venetianska masker för att maskerad bollar, ingen plats gör det som Venedig! Gillar tanken på att se staden som mest festliga och färgstarka? Sedan sätta detta på din lista över bästa vinter festivaler i Europa.

Milan till Venedig Tåg

Florens till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Il Carnevale Venedig är en av Winter festivaler i Europa

 

Vår sista val för vinter festivaler i Europa är: amsterdam

Letar efter något mer odlade? Sedan bokar din biljett till frilufts utställningen Amsterdam Ljusfestivalen. Händelsen lockar de bästa nationella och internationella ljus konstnärer att visa upp sitt arbete i hela Amsterdam centrum och längs dess känd kanaler. Årets evenemang löper från 29 november 2018 fram tills 20 januari 2019. Varje år, hundratals inlagor lämnas av designers, arkitekter, och artister från hela världen.

Ljuset konst installationer Amsterdamljusfestivalen utställning vatten belysa varje dag från 5 pm till 11 e.m. Amsterdam Ljus Festival är i det fria och gratis för alla. Stor möjlighet att ta imponerande bilder!

Det bästa sättet att uppleva denna plockning av vinter festivaler i Europa är att besöka vattnet utställningen är med båt. Kanalkryssningsföretag erbjuder speciella guidade kryssningar tillsammans med konstverket. De Amsterdam Ljus Festival Cruise tar 75 minuter.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

Vill du besöka någon av dessa vinter festivaler i Europa? Sedan finns det bara ett sätt och en plats att göra det. SaveATrain, Inga bokningsavgifter, inget krångel! Boka nu!

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-festivals-europe%2F%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)