Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

Om du är ute efter att fly till toppen yoga retreats i Europa din nästa semester, du har tur. Några av de vackraste europeiska länder har mycket att erbjuda när det gäller yoga och avkoppling. Även om Indien anses vara den mest yoga platsen i världen, Européerna har verkligen tagit upp praxis och har anammat den som sin egen. Här är några av de bästa yoga retreats i Europa, liksom sätt att få det med tåg:

 

Yoga Retreats i Italien

Skön, lugnande landskap kan säkert höja din yoga - att inte tala om ren luft och solsken. Om det är vad du letar efter, då Italien är platsen för dig. Av alla de underbara yoga retreat ställen att välja på, Vi föredrar de i Toscana. Du kan ta en naturskön tågresa genom regionen och avsluta resan på en yoga retreat in Chianti. Njuta solsken, vin, och att vara uppmärksam och närvarande - vad kan vara bättre?

Milan till Chianti Castellina Tåg

Florens till Chianti Castellina Tåg

Perugia till Castel Chianti Tåg

Rom till Chianti Castellina Tåg

 

Yoga Retreats i Frankrike

Yoga Retreats with mattress

 

För dig kär i bergen, Franska Alperna kommer att bli ett tillfälle du inte får missa. Annat än vanlig yoga, i franska Alperna, yoga retreats du kan göra vandring, yoga, forsränning, och även skärmflygning. Annecy är en stor stad att besöka för detta ändamål, och du kan nå det med tåg från Paris. Det är verkligen ett äventyr lämpad för människor som föredrar en mer aktiv livsstil.

Paris till Annecy Tåg

Genève Annecy Tåg

 

Yoga reträtter i Storbritannien

Storbritannien har gott om scenics, hisnande ställen att retirera till, liknande Glastonbury, Devon, Kent, Skottland, och andra. i alla fall, vi fortfarande föredrar london för sin unika anda och atmosfär. Om du letar efter en mer urban yoga retreat erfarenhet, sedan London är ett bra val. Antalet optioner kommer att göra ditt huvud spinn - det finns något för varje smak yoga. Du kan lätt nå staden med tåg från de flesta större städer i Europa, så det är en annan bonus.

Amsterdam till London Tåg

Lyon till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Tyskland

Tyskland tar sin hälsa på allvar och kombinerar vanligtvis yogaträning med en fullständig spa-upplevelse. Det är idealiskt för semester när du vill ladda batterierna och steg bort från den hektiska livsstil. Tyskland erbjuder även helt tysta retreater, med en hel del mindfulness meditation och några bra spabehandlingar. Att tillåta tystnad och lugn i naturen för att tvätta bort stressen är ett utmärkt recept för avkoppling. Om detta låter som något du kan behöva, kan du boka ett tåg till den bayerska alperna.

Berlin till München Tåg

Frankfurt till Munich Tåg

Wien till Munich Tåg

Stuttgart till Munich Tåg

 

Österrike

relax mode while doing yoga

 

Österrike älskar sin vinter yoga retreats, vilket gör det till en perfekt destination Under denna tid på året. Varför inte uppleva säsong i all sin glans? Även om du hatar vinter, du är skyldig att uppskatta hur yoga retreats i Österrike gör det lycksalig. De tar kylan väder och förvandla det till en hälsofrämjande mekanism, införliva olika former av yoga, vandringar, och fridfullt sova att stärka immunförsvaret. Salzburg är en av de österrikiska städer där du kan uppleva detta, och du kan nå det med tåg.

Wien till Salzburg Tåg

Munich till Salzburg Tåg

Graz till Salzburg Tåg

Prag till Salzburg Tåg

 

Redo för din dröm yoga tillflyktsort i en av de bästa destinationerna i Europa? Boka dina tågbiljetter för en av de bästa yoga retreats i Europa tidigt för de bästa erbjudandena på säten!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fyoga-retreats-europe-train%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)