Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 07/08/2020)

sepur Swiss sing paling apik ing Eropah miturut Boston Consulting Group. Kaping kabeh, Swiss ngrambah ratings dhuwur senadyan nempel kualitas. The Swiss ngrambah 7.2 HFS sakabèhé metu saka 10. salawasé Denmark, Finland, lan Jerman kabeh ngrambah 6+ HFS. Diantara ratings, it is especially relevant to mention that Bulgaria achieved a low rating of 1.9. Swiss ngrambah HFS dhuwur amarga ngetung lengkap tandha ing kakiyatan saka nggunakake.

 

Trains Swiss
sesawangan nggumunke kapal sepur Swiss.

Rincian laporan

In addition to achieving high ratings, Swiss trains are also considered to be good value for money. Ratings indeks minangka nderek;

tier 1

Swiss (7.2)

Denmark (6.8)

Finland (6.6)

Jerman lan Austria (6.1)

Swedia lan France (6.0)

————————————————————————-

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

tier 2

Britain karo Walanda (5.3)

bongso Spanyol (5.0)

Belgium (4.6)

Italia (4.5)

————————————————————————-

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Lugano kanggo Trains Geneva

 

tier 3

Rumania lan Bulgaria (1.9)

————————————————————————-

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

Apa ndadekake sepur Swiss sing paling apik ing Eropah?

sepisanan, ana sawetara faktor sing nggawe Sepur Swiss lelungan paling apik ing Eropah. Ora mung sepur Swiss nyedhiyani linuwih paling lan punctuality ing Eropah nanging uga padha dianggep dadi banget aman with good quality service. The Swiss are the most frequent train travelers in Europe with over 10,000 sepur mlaku dina ing 3000 jaringan alur km. Jaringan sepur Swiss wis praktis kapasitas paling dhuwur ing Eropah.

Basel kanggo Trains Interlaken

Bern kanggo Trains Interlaken

Lucerne kanggo Trains Interlaken

Zurich kanggo Trains Interlaken

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Small luwih

Ana alesan apa sepur Swiss wis ditingkat nomer 1 wiwit 2012. Negara-negara sing jaringan alur cilik (ing 6,000 km) wis kabeh katon ratings nambah sak iki wektu. This includes Switzerland, Denmark, Finland, Norway, Walanda, lan Luxembourg. Negara iki nyedhiyani punctuality luwih, high-speed rail percentage and offer a lower cost per km for their service. Equally important, negara iki sepur duwe kacilakan kurang lan korban jiwa kang mbenakake skor safety sakabèhé.

Zurich kanggo Trains St Moritz

Zermatt kanggo Trains St Moritz

Lyon kanggo Trains St Moritz

Basel kanggo Trains St Moritz

 

Best places to visit in Switzerland with Swiss trains

Ana akeh tujuan ayu kanggo ngunjungi ing Swiss senadyan ukuran ingkang alit. The alps and glaciers are the main attraction but travelers also enjoy the ancient kedaton, langit lakes pirus, and bucolic countryside. Sembarang wektu taun bisa seneng hiking, es olahraga skate, pameran lan carnivals ing Swiss. tambahan, ana tingkat angkara kurang banget ing Swiss kang wis panggonan luwih aman kanggo lelungan. The must-see places in Switzerland include Matterhorn, Zermatt kang gunung paling foto donya. merata, Chateau de Chillon, Montreux iku kudu-ndeleng turis. beteng banyu kuna kang kasusun saka 25 bangunan lan telung platarané iku salah siji saka bangunan sajarah sing paling kerep dibukak ing donya.

 

Book Sepur Swiss karo Simpen Train a

Kesimpulane, ana akeh alasan kanggo lelungan ing Sepur Swiss. stasiun sepur ing Swiss sing mbokmenawa paling Sepur stasiun ayu ing Eropah. If you are looking for a romantic holiday or kreteg narik ati, Swiss kuwi panggonan kanggo pindhah. njupuk 3 menit saiki kanggo buku karcis kanggo Sepur Swiss ing kita gampang-kanggo-nggunakake situs Sepur. Tiket bisa dituku nganggo kertu kredit, lan akeh pembayaran alternatif.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/swiss-trains-ranked-best-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)