(Last Updated On: 19/10/2019)

karéta Swiss nu pangalusna di Éropa dumasar kana Boston konsultan Grup. Anu mimiti, Swiss kahontal ratings tinggi sanajan muterna kualitas. Swiss kahontal hiji 7.2 rating sakabéh kaluar tina 10. whilst Denmark, Finlandia, jeung Jerman sagala kahontal hiji 6+ rating. Antarana di ratings, it is especially relevant to mention that Bulgaria achieved a low rating of 1.9. Swiss kahontal rating luhur na sabab ngoleksi tanda pinuh dina inténsitas pamakéan.

 

Kareta Swiss
tetempoan stunning numpak karéta Swiss.

Wincik laporan

In addition to achieving high ratings, Swiss trains are also considered to be good value for money. The ratings indéks nyaéta kieu;

golongan 1

Swiss (7.2)

Dénmark (6.8)

Finlandia (6.6)

Jérman jeung Austria (6.1)

Swédia jeung Perancis (6.0)

————————————————————————-

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

golongan 2

Britania jeung Walanda (5.3)

Spanyol (5.0)

Bélgia (4.6)

Itali (4.5)

————————————————————————-

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Lugano ka Jenéwa Kareta

 

golongan 3

Romania jeung Bulgaria (1.9)

————————————————————————-

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

Naon ngajadikeun karéta Swiss nu pangalusna di Éropa?

firstly, aya sababaraha faktor anu nyieun karéta Swiss Travel nu pangalusna di Éropa. Henteu ngan ulah karéta Swiss nyadiakeun reliabiliti pangalusna sarta punctuality di Éropa tapi ogé maranéhna anu dianggap pisan aman with good quality service. The Swiss are the most frequent train travelers in Europe with over 10,000 karéta ngajalankeun poéan dina 3000 jaringan rail km. Jaringan rail Swiss boga utilization kapasitas pangluhurna di Éropa.

Basel kana Kareta Interlaken

Bern kana Kareta Interlaken

Lucerne kana Kareta Interlaken

Zurich ka Kareta Interlaken

 

 

Leutik téh hadé

Aya alesan naha karéta Swiss geus rengking angka 1 ti mimiti 2012. Nagara kalawan jaringan rail leutik (di handap 6,000 km) geus kabeh katempo ratings maranéhna ngaronjatkeun antukna. This includes Switzerland, Dénmark, Finlandia, Norwégia, Walanda, jeung Luksemburg. Nagara ieu nyadiakeun punctuality luhur, high-speed rail percentage and offer a lower cost per km for their service. Equally important, Nagara ieu karéta gaduh kacilakaan pangsaeutikna jeung fatalities nu ngaronjatkeun skor kaamanan maranéhanana sakabéh.

Zurich ka Kareta St Moritz

Zermatt kana Kareta St Moritz

Lyon kana Kareta St Moritz

Basel kana Kareta St Moritz

 

Best places to visit in Switzerland with Swiss trains

Aya loba maksud geulis ngadatangan di Swiss sanajan ukuranana leutik na. The alps and glaciers are the main attraction but travelers also enjoy the ancient istana, atra situ pirus, and bucolic countryside. Wae tina sataun tiasa ngarasakeun hiking, ski és, festival jeung carnivals di Swiss. Sajaba, aya laju kajahatan pisan low di Swiss nu nyieun hiji tempat aman pikeun travelers. The must-see places in Switzerland include Matterhorn, Zermatt nu di gunung paling difoto dunya. sasarengan, Chateau de Chillon, Montreux nyaéta kudu-tingali keur wisatawan. bénténg cai purba kieu nu diwangun ku 25 wangunan jeung tilu courtyards nyaéta salah sahiji wangunan bersejarah paling dilongok di dunya.

 

Buku hiji karéta Swiss jeung Simpen Train a

Kasimpulanana, aya kitu loba alesan keur indit dina karéta Swiss. stasiun karéta di Swiss meureun paling stasiun karéta geulis di Éropa. Lamun Anjeun keur pilari a libur romantis atawa sasak breathtaking, Swiss teh tempat keur buka. nyokot 3 menit kiwari buku tiket pikeun karéta Swiss dina urang gampang-to-pamakéan situs. Tiket bisa dibeuli maké kartu kiridit, sarta loba pangmayaran alternatif.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/swiss-trains-ranked-best-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)