Nggolek kanggo ndeleng sawetara arsitektur paling apik ing vacation sabanjure? Yèn mangkono, ana mbokmenawa luwih Panggonan saka Eropah sing. Apa sampeyan kasengsem ing gaya arsitektur klasik utawi ngarep manggihaken sawetara perhiasan emas rodok kurang-dikenal, kota Eropa wis dijamin. Ayo duwe dipikir…