Pilari ningali sababaraha arsitéktur luhung dina pakansi Anjeun salajengna? Mun kitu, aya meureun henteu tempat hadé ti Éropa pikeun anjeun. Naha anjeun resep gaya arsitektur klasik atawa hoping pikeun manggihan sababaraha jewels Lesser-dipikawanoh, Kota Éropa geus katutup. Hayu urang kudu katingal a…