Koha e leximit: 3 minuta Art Underground në stacionet e metrosë duket të jetë muzeu i ri i popullit. Ata janë duke u bërë i ri duhet-shih destinacione për të artit dhe dizajnit entuziastë. Kush do të kishte menduar? Disa prej hapësirave publike më frymëzuese, duke përfshirë artin dhe modelin në shkallë të gjerë mund të gjendet…