Waktos Maca: 3 menit Underground Art di stasion subway sigana museum anyar tina jalma. Éta nu jadi anyar kedah-tingali maksud pikeun peminat seni jeung desain. Anu bakal boga pikir? Sababaraha spasi umum paling mereun, incorporating large-scale art and design can be found