Време на читање: 4 минути Со толку многу висок профил, популаризиран земји како Франција, Германија, и Швајцарија, не е чудо Австрија не е добивање на толку многу внимание! Добро, Италија никогаш не падна од картата, но воз пат од Австрија во Италија дека е запуштена. но,, that’s about to