Koha e leximit: 4 minuta Me kaq shumë profile të larta, Vendet e popullarizuar si Franca, Gjermani, dhe Zvicra, nuk është çudi Austria nuk ka qenë duke marrë sa më shumë vëmendje! Ne rregull, Italia kurrë nuk të vërtetë ra off hartë, por rruga tren nga Austria për në Itali të sigurt është lënë pas dore. por, kjo është në lidhje me të…