Waktos Maca: 4 menit Kalawan jadi loba propil tinggi, Nagara ngapopulérkeun kawas Perancis, Jérman, sarta Swiss, teu heran Austria teu acan meunang salaku loba perhatian! OKÉ, Italia pernah bener murag kaluar peta, tapi jalur karéta ti Austria jeung Italia pasti geus neglected. tapi, that’s about to