Merencanakake partai sarjana utawa sarjana mesthi dadi bagean paling apik kanggo dadi wong sing paling apik utawa pembantu kehormatan. Apa sing bisa luwih nyenengake tinimbang ngumpul kabeh geng kanggo petualangan jahat ing Eropa? Especially before the lucky ones in the group