Koha e leximit: 3 minuta Për një vend të vogël, Belgjika ka pjesën e saj të drejtë të udhëtimeve trenit hollë me shumë një pamje e mrekullueshme për të parë. Bregdeti belge është një mënyrë e madhe për t'u çlodhur dhe të gëzojnë kohë e mirë dhe 65 kilometra të bregdetit, ka shumë aktivitete emocionuese bregdetare në…