Urutan A Train tiket AYEUNA

Tag: beautifuldestinations

10 Kalurahan Scenic Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Nagara-nagara anu lega di Éropa mangrupikeun asal-usul seueur legenda sareng dongéng, landscap anu ngajentul sareng désa anu nyimpen rusiah kuno. Deukeut ka kota kosmopolitan sentral atanapi ngaleungitkeun gunung batu kapur, jumlah kampung anu pikaresepeun sareng matak pikaresepeun di Éropa teu aya watesna….

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda