Naha anjeun lover bir pilari nyandak markisa anjeun dina jalan atawa anjeun geus boga lalampahan ka Eropa dina buku, take a look at the Beer Route by Train – Beers pangalusna di Éropa Ku Train. Anjeun moal kuciwa! Komo leuwih alus,…