Waktos Maca: 5 menit Éta hésé milih ukur 5 Poé gampang perjalanan Ti Milan Ku Train ka dibagikeun sareng anjeun. Italia fashion ibukota anu resplendent kalawan pilihan pikeun wisata ngadatangan. Henteu ngan ieu dinya ngeusi fashion, tapi boga sajarah luar biasa, architecture and beautiful