Kedaton abad pertengahan, anggur, mujur nengen narik ati, mung sawetara perkara sing nggawe Eropa sampurna kanggo liburan musim gugur. Saben kutha Eropa duwe pesona, nanging tujuan ing kita 10 Wektu plancongan paling apik ing dhaptar Eropa yaiku sawetara papan sing paling apik. Eropah…