Kanggo sing ora weruh wis, Black Forest punika wilayah alas-akèhé ing Jerman kidul-kulon. More khusus, iku dumunung ing negara Baden-Wurttemberg lan nglenggahi bagean pinunjul saka iku. Menapa malih, wilayah punika ing tapel wates karo Swiss, so it’s accessible