Wacan Maca: 5 menit Sampeyan wis nandang gerah ing tutul karo sejarah, gambar, lan budaya saka Brussels lan wis siyap kanggo njelajah njaba wates kutha saiki. Kebeneran, ana uga akèh kanggo njelajah ing dina trip saka Brussels. Dadi luwih supaya, that we have decided