Waktos Maca: 5 menit Anjeun geus gotten di kabaran ku sajarah nu, seni, jeung budaya Brussel jeung anjeun siap ngajajah luar wates kota kiwari. Kabeneran, aya ogé loba ngajajah dina poé lalampahan ti Brussel. Jadi loba sahingga, that we have decided