Време на читање: 4 минути   Будимпешта, секако, е центар на Унгарија. Тоа е централна точка кога станува збор за патување со воз во Будимпешта постојат многу возови престанат. Додека патуваат со воз во Будимпешта и во целина е возбудлив и често ново искуство за многу луѓе,…