Koha e leximit: 3 minuta Brenda vetëm disa orë, ju mund të eksploruar një numër të vendeve të reja të ndritshme dhe sparkly. por, çfarë është mënyra më e mirë për të arritur atje. Tren kundrejt autobusin në Evropë kur udhëtojnë? This article was written to educate about Train Travel and was made