Perjalanan karéta nyaéta cara anu paling umum dina perjalanan di Éropa. kituna, sababaraha stasiun karéta pangsibukna di dunya aya di Éropa sareng di waktos, di dunya. Sanaos rame dina jam puncak, puncak na 5 stasiun karéta pangsibukna di Éropa nyaéta…