Wacan Maca: 5 menit Eropah mrodhuksi lan nganggo jumlah jero saka warung, wis warung kopi sing paling apik lan kafe ing Eropah. Iku Mekkah penyayang warung lan sakbenere, menehi hasil gedhe luwih saka mung sing. budaya Cafe punika jendhela donya. Kita golek…