Waktos Maca: 5 menit Éropa ngahasilkeun sarta meakeun jumlah unfathomable tina kopi, eta boga warung kopi pangalusna sarta cafe di Éropa. Ieu mangrupakeun Mekah pencinta kopi jeung terus terang, a deal gede leuwih ti ngan anu. budaya warnet nyaéta jandela ka dunya. We seek out