Wacan Maca: 6 menit wektu wis pungkasanipun teka – apa sing wis mung lulus universitas, judhul metu kanggo vacation taunan Panjenengan, utawa wis mutusaké sing nengsemake saka travel tanah ora bisa kejawab, sampeyan wis milih kanggo lelungan Eropah dening Sepur. Iku idea romantis, a trek traveled by