Koha e leximit: 3 minuta Franca është një popullor pikë e nxehtë turistike në sajë të qyteteve të saj të bukur dhe monumentet njohur. Vendi është një destinacion ëndërr i njohur në mbarë botën për kulturën e saj të pabesueshme dhe ushqime të shijshme. Ndërsa shumë turistë dynden në Paris, qyteti shpesh mund të bëhet shumë e mbipopulluar, veçanërisht…