Wacan Maca: 5 menit Bisa pracaya iku meh sing wektu taun maneh? Iku paling wektu ayu taun! Tenan njaluk menyang roh karo Pasar Best Natal ing Jerman! Saka pungkasan Nopember nganti Natal Eve, kutha squares kabeh Jerman sing buzzing…