Waktos Maca: 7 menit Éropa sok ngingetan ka Hollywood ngeunaan lami sareng royalti. kituna, istirahat kota di salah sahiji kota anu menak anu Éropa estu ngeunaan hal-hal anu éndah dina kahirupan. Rupa tuangeun, kabudayaan, sareng sejarah nganggo pulas khusus sareng arsitéktur anu ngambek ku urang, anu…