Wacan Maca: 6 menit Puncak gunung sing apik banget, lembah mekar, air terjun, lakes, lan satwa sing maneka warna, Omah-omah ing Eropa minangka cadangan alam sing paling ora bisa dilalekake. Nglampahi bantala ijo sing mekar nalika musim semi, 5 saka cadangan alam sing paling apik ing Eropa yaiku taman nasional sing dilindhungi sing nampani para wisatawan…