Koha e leximit: 5 minuta Ju keni ngarkesa e opsioneve kur ju vendosni se si për të udhëtuar. Ashtu si emri i filmit të famshëm, ju mund të shkoni me anë të avionëve, trenat, dhe automobila. Kur vjen puna për të marrë një turne në Itali, megjithatë – ka disa përfitime të caktuara për të kaluar…