Wacan Maca: 5 menit Eropa nduweni budaya lan sejarah sing sugih banget, nggawe tujuan liburan sing populer ing antarane para wisatawan senior. Museum, taman, landmark sing nggumunake, lan pilihan restoran sing beda-beda. ing cendhak, yen sampeyan wis pensiun, ana akeh cara sing apik kanggo ngrampungake awake dhewe ing kutha endi wae…