Wacan Maca: 6 menit Kraton lan papan ing papan ing Eropa minangka papan sing apik banget sajrone pirang-pirang ewon taun. Nganti dina iki Eropa yaiku pesta sing dadi kwalitase ing jagad iki. It is the mecca of parties for travelers from around the world like bachelor and bachelorette