Waktos Maca: 6 menit Istana Éropa sareng jalan sareng tempat anu pikaresepeun anu janten setting pikeun dongéng anu hadé salila rébuan taun. Dugi ka ayeuna Eropa mangrupikeun tujuan pésta quintessential di dunya. It is the mecca of parties for travelers from around the world like bachelor and bachelorette