Waktos Maca: 4 menit Aya nyatu istana fairytale di Italia anjeun kudu didatangan! Sareng panjang sapertos, sajarah euyeub budaya, nagara ieu mangrupa tempat pikeun buka salila Ngalanglang istana. Pikeun mantuan rencana lalampahan anjeun, didieu aya 10 fairytale castles in Italy that you are