Wacan Maca: 5 menit Swara whooshing saka Sepur teken menyang stasiun, lan kamungkinan saka njupuk lan arep nang endi wae sing ora dikarepke rampung. Bisa mikir apa-apa luwih saka Routen Train Famous lan Pangkasaysayan? Sepur sing pangeling saka Golden Age of travel. When people