Waktos Maca: 5 menit Sora whooshing tina karéta a teken kana stasiun a, sarta kamungkinan meunang on na bade wae tos rengse teu kaduga. Dupi anjeun pikir nanaon hadé ti ruteu Train Inohong jeung sajarah? Karéta téh panginget nu Golden Age of perjalanan. When people