Koha e leximit: 6 minuta Firence është një vend të mahnitshme për të qëndruar dhe ka ton për të bërë. por, Nëse jeni duke kërkuar për të sipërmarrje përtej kësaj kryeqytetit, ne kemi marrë ti i mbuluar. Ka disa vende të mahnitshme për të vizituar që janë vetëm një udhëtim tren larg nga Firence. këtu…