Waktos Maca: 5 menit Kami Listing nu 5 Paling leuweung geulis di Éropa ngan dina waktu keur festive Libur Usum! The quintessential libur dipikanyaho pikeun paling pencinta perjalanan téh pantai. Tapi Éropa boga jalan leuwih ti basisir ngajajah. Gabung kami salaku urang nyandak hiji stomp sabudeureun sababaraha…