Wacan Maca: 5 menit Kabeh turis ngimpi bab ngunjungi mutiara didhelikake ing Eropah uga metropolis Eropah penting. Foto dheweke seneng ngadeg ing jejere Menara Eiffel, Colosseum utawa Big Ben ndadekake wong aran ngédap (lan kita babar blas njaluk sing!). Whether you are an Instagram addict