Waktos Maca: 5 menit Dupi anjeun yakin eta ampir yén waktu taun deui? Ieu nu paling waktos geulis taun! Bener meunang kana sumanget jeung Pasar Best Natal di Jerman! Ti telat Nopémber dugi Natal Hawa, kota kuadrat sakuliah Jerman anu buzzing…