Wacan Maca: 6 menit Peaceful lan nyenengake. Rong tembung sing sampeyan jarang krungu wong tuwa nggunakake nalika crita plancongan karo bocah-bocah. dadi, kita wis mutusake menehi tips sing paling penting kanggo lelungan nganggo kereta karo bocah-bocah ing Eropa. There is just something about trains that calms children