Waktos Maca: 6 menit Damai tur nikmat. Dua kecap anu anjeun jarang nguping sepuh anu dianggo nalika nyarioskeun carita perjalanan liburan sareng murangkalih. janten, kami parantos mutuskeun masihan anjeun tips anu paling penting pikeun perjalanan ku karéta sareng murangkalih di Éropa. There is just something about trains that calms children