Uni Éropa parantos ngusulkeun pikeun investasi langkung ti € 100 milyar dina karéta pikeun ningkatkeun perjalanan Éropa, investasi ieu bakal ngagabungkeun kalawan waragad umum jeung swasta. Sakabehna, total investasi bakal ngaleuwihan € 4,5 miliar. investasi bakal datangna ngaliwatan grup waragad disebut Nyambungkeun fasilitas Éropa. Di…